Saltar ao contido principal

Chegou o momento de SABOREALAS EMOCIÓNS

Dentro do proxecto quixemos atopar a relación entre as cores dos alimentos e as emocións que nos transmiten. Estas son as emocións que nos producen as comidas de cada cor:
VERDE =UMAMI (sabor delicioso) / CALMA

LARANXA = SALGADO / DIVERSIÓN
MORADO = ASTRINXENTE / MISTERIO
VERMELLO = PICANTE / ODIO
AMARELO = LEDICIA / ÁCIDO
ROSA = NAMORADO / DOCE
MARRÓN = AMARGO / RÚSTICO
BRANCO = STARCHY (harinoso) / NEUTRO


Publicacións populares deste blog

A EXPOSICIÓN o obxectivo final do PROXECTO

ALIMENTOS BRANCOS

AJO - ALLO  ALMEJAS - AMEIXAS  ARROZ  AZÚCAR - AZUCRE  BERBERECHOS  CEBOLLA - CEBOLA  CHAMPIÑONES  COLIFLOR  HABAS - FABAS  HARINA - FARIÑA  HUEVO COCIDO - OVO COCIDO  LECHE - LEITE  MELÓN  PESCADO BLANCO - PEIXE BRANCO  PERA  PUERRO - PORRO  ESPÁRRAGOS  QUESO - QUEIXO  SAL  YOGUR - IOGUR